luni, 20 mai 2013

Final de sezon


   Sezonul s-a incheiat. Liverpool a terminat pe pozitia a 7-a, cu 61 de puncte, avand un golaveraj de 71-43. In comparatie cu primul sezon al unor antrenori precum Houllier, Benitez sau Kenny 2nd coming, Brendan Rodgers a dus-o bine. A fost peste cei mentionati mai sus, insa se asteapta mult mai mult de la echipa in sezonul viitor, cand nu trebuie ratata calificarea in Champions League.

   Manchester United este campioana, iar impreuna cu City, Arsenal si Chelsea se duce in Champions League. Tottenham va juca in Europa League. Wigan, Reading si QPR au retrogradat, insa formatia antrenata de Roberto Martinez va juca si ea in Europa League, dupa succesul din FA Cup. Cardiff City si Hull City au intrat in Premier League, urmand ca ultima echipa promovata sa fie decisa pe 27 mai 2013, in finala playoff-ului de pe Wembley, unde se vor intalni Crystal Palace si Watford.

   Multumiti de acest sezon? Asteptati mai mult de la baieti, tinand cont de schimbarile care au avut loc la echipa si de noul stil de joc implementat?

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.