duminică, 12 mai 2013

Fulham 1-3 Liverpool

   Liverpool reuşeşte o nouă victorie frumoasă, împotriva unei echipe care nu a mai cunoscut de mult victoria. Cormoranii au dominat clar această partidă, iar scorul putea fi mult mai mare dacă Schwarzer nu era în mare formă azi. Totuşi, Sturridge a reuşit să-i dea 3 goluri, iar la sfârşitul meciului a "consfiscat" mingea. 
   

   Fulham a deschis scorul în minutul 33 prin Berbatov, însă Liverpool a egalat trei minute mai târziu prin Sturridge, care a marcat cu un şut necruţător după ce l-a învârtit puţin pe Hughes. După pauză Liverpool a fost mult mai periculoasă, iar Sturridge a marcat şi golul 2 în minutul 62. Apoi tot el a ratat două ocazii mari singur cu portarul. Intrat în minutul 77, Borini a luat la ţintă bara două minute mai târziu cu un şut de la marginea careului. Cu 5 minute înainte de final Sturridge reuşeşte primul său hat-trick în tricoul cormoranilor cu un lob superb după o pasă genială a lui Coutinho.
   
   Aşadar Liverpool câştigă cu 3-1, însă pe teren diferenţa dintre cele două echipe a fost mult mai mare. Am avut parte de un nou meci în care băieţii lui Brendan Rodgers au făcut spectacol. Goluri frumoase, ocazii multe, faze spectaculoase, este păcat că o echipă care oferă atâtea lucruri bune să nu joace în Europa sezonul viitor. "You'll Never Walk Alone!"

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.