miercuri, 29 mai 2013

Definitivăm și transferul grecului?


   Mi-am început ziua citind presa din Albion. Zvonurile continuă să roiască precum albinele, dar nu știu căruia să-i dăm crezare. Așa se face că după transferul lui Kolo Toure, toată lumea încearcă să depisteze următoarea achiziție a cormoranilor.

   În România, părerile sunt împărțite despre achiziționarea ivorianului, însă fanii din Albion sunt foarte mulțumiți de aducerea acestui jucător. Pe site-ul oficial al cormoranilor, la postarea care anunța definitivarea transferului, toate comentariile pe care le-am citit erau pro Kolo Toure. Nu înțeleg cum de noi avem păreri așa de împărțite. Totuși, sunt curios dacă va exista aceeași împărțeală și la următorul zvon ...

   Italienii au confirmat în această dimineață că tatăl lui Kyriakos Papadopoulos se îndreaptă spre Liverpool, pentru a discuta cu oficialii formației antrenate de Brendan Rodgers despre un posibil transfer al fiului său. Evident, grecul are și el anumite cerințe, iar tatăl acestuia vrea să se asigure că odrasla sa are toate condițiile necesare.

   Deci, tot împărțite sunt părerile și asupra acestei posibile mutări sau ... ?

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.