marți, 14 mai 2013

Este multumit, dar vrea mai mult ...


   Brendan Rodgers este multumit de primul sau an in calitate de manager a lui Liverpool. Poate asteptarile au fost mult mai mari, insa la finalul acestui sezon, cormoranii vor termina pe pozitia a 7-a, avand in spate un joc destul de bine pus la punct.

   Transferurile lui Sturridge si Coutinho ne-au acordat increderea necesara pentru a spera ca perioada de mercato din vara va avea un succes asemanator ca cea din iarna. Este destul de greu sa atragi jucatori cand nu esti calificat in nici o competitie europeana, dar istoria noastra si clasa acestui club sunt permanente.

   Managerul nord-irlandez a recunoscut ca a invatat multe in acest sezon de Premier League. In urmatorul, Brendan tinteste calificarea in Champions League, iar acest obiectiv nu trebuie ratat sub nici o forma. Vom juca doar in competitiile interne, iar acea constanta in rezultate trebuie gasita inca din primele etape. Este foarte, foarte important cum incepi sezonul.

   In opinia mea, Rodgers este antrenorul potrivit pentru Liverpool in aceste momente. S-a inceput un proiect ambitios care trebuie continuat. Speram ca aceasta restructurare a clubului sa aiba efectele dorite intr-un mod foarte rapid, pentru ca rabdarea este foarte greu de tinut in frau.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.