sâmbătă, 11 mai 2013

Rodgers vrea ca Skrtel să rămână!


   Brendan Rodgers l-a preferat pe Jamie Carragher în locul lui Martin Skrtel, având nevoie de puţină organizare în zona defensivă, după haosul care era. Mă gândesc serios cine va prelua ştafeta de la Carra în ceea ce priveşte ghidarea apărării. Este foarte important ca cel numit să-şi facă treaba cât mai bine, pentru că ne sunt cunoscute şi situaţiile când primeam goluri aiurea, dar şi cele când eram destul de organizaţi în linia de fund.

   Antrenorul cormoranilor a vorbit astăzi despre situaţia lui Martin Skrtel. Mă bucur că Brendan ştie să trateze şi astfel de situaţii, abordând foarte plăcut acest caz. Din declaraţiile sale am înţeles că jucătorul slovac rămâne o piesă importantă în echipa noastră. Profesionalismul de care a dat dovadă prin această lungă şi liniştită aşteptare pe banca de rezerve l-a surprins puţin pe Rodgers, care nu doreşte să-l vândă pe Skrtel.

   Orice jucător vrea să joace, dar fiecare se va întâlni cel puţin o dată în carieră cu o perioadă mai gri, ca să nu spun neagră. Martin nu a fost lăsat pe bancă pentru că juca rău, însă este nevoie în anumite zone de teren (mai ales în zona centrală a apărării) de un bun organizator, iar Carragher îi este superior slovacului la acest capitol. Vârsta şi cariera dau totul pe faţă.

   Din sezonul viitor, mă aştept ca Agger şi Skrtel să formeze din nou cuplul de fundaşi centrali la Liverpool, indiferent de cine va veni prin intermediul transferurilor. Spun indiferent pentru că nu văd eu să vină un nume mare precum Varane de la Real Madrid sau Puyol de la Barcelona. De asemenea, cred că Agger va conduce apărarea, preluând atribuţiunile lui Carragher ... mult regretatul Carragher.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.