sâmbătă, 16 noiembrie 2013

Are dreptate Dalglish?

Kenny Dalglish - mereu în inimele noastre
    Eu zic că DA.

   Legendarul jucător și antrenor al cormoranilor este încântat de situația în care se află Liverpool în acest moment, sub conducerea lui Brendan Rodgers. Cine se gândea că ne vom menține încă de la început în top, cu șanse la câștigarea campionatului?

   Subscriu la ceea ce am citit din declarațiile lui King Kenny. Dacă vom reuși să-l păstrăm pe Suarez și să ne întărim cum trebuie în ianuarie, nu doar că ne vom păstra, dar ne vom și mări șansele la câștigarea trofeului Premier League în acest sezon. Bine, am mai discutat despre acest subiect și în alte postări, susținând că trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Încă sunt de acord cu această idee, dar cu cât trec etapele, cu un Liverpool care rămâne acolo sus, cu atât trebuie să ne gândim mai mult și mai serios la această chestie.

   Brendan este un tip foarte pregătit, care-și face temele din timp. Sunt aproape sigur că și-a stabilit sau încă lucrează la lista de ținte pentru perioada de transferuri din iarnă. Mereu este loc pentru mai bine.

   Toate puterile se vor întări în iarnă. Chelsea, Arsenal, Manchester City, Manchester United ... o vor face. Trebuie să ținem pasul cu ei și să o facem și noi, dar să o facem cu cap. Mai bine aducem un singur jucător, foarte bun, decât cinci jucători, bunicei.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.