sâmbătă, 9 noiembrie 2013

AVANCRONICĂ: Liverpool v Fulham

Astăzi, 17:00, Anfield Road.
   Înfrângerea de pe Emirates i-a lăsat pe cormorani cu cinci puncte în spatele liderului Arsenal, și cu Tottenham și Manchester City mai aproape de ei. Băieții lui Brendan Rodgers caută să dea un răspuns pozitiv după acest eșec, iar Fulham pare a fi o echipă numa' bună de bătut.
   
   Oaspeții se zbat în ultima parte a clasamentului, venind după trei înfrângeri consecutive. Martin Jol nu se descurcă prea bine pe banca formației de pe Craven Cottage, orice înfrângere ajutând la umplerea paharului.

Informații echipe

   Liverpool se bucură de revenirea lui Glen Johnson, jucător care va evolua pe partea dreaptă, în poziția de wing-back, dacă Brendan va rămâne la aceeași formulă, cu trei fundași, ușor criticată în ultima vreme. De asemenea, Jose Enrique are șanse să evolueze, revenind la antrenamente în această săptămână. Cea mai importantă revenire este reprezentată de cea a lui Philippe Coutinho, jucător care va fi introdus mai mult ca sigur încă din primul minut. 

  Fulham se lovește de suspendarea fundașului dreapta titular, Sascha Riether, care trebuie să stea pe bancă trei etape. Hugo Rodallega și Briggs vor absenta datorită accidentărilor, iar Hangeland și Bryan Ruiz vor fi supuși unui ultim test înaintea partidei, pentru a vedea dacă sunt pot evolua. 

Predicția mea ...

   Nu înțeleg cum o echipă precum Fulham, cu un lot bunicel, zic eu, să se descurce atât de rău în aceste momente. În deplasare, elevii lui Martin Jol joacă foarte, foarte prost, ceea ce constituie un avantaj pentru noi. Nu prea se leagă nimic în jocul lor. Mă aștept la o victorie a noastră, la cel puțin două goluri diferență, și sper să nu mă înșel când spun asta. Sunt conștient de puterea cuplului Sturridge-Suarez. Să zic ... Liverpool 3-0 Fulham. Cine știe ... poate-l nimeresc!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.