vineri, 15 noiembrie 2013

Concurența este esențială!


   Nu degeaba se spune: "Cu multă perseverență, când există concurență, calitatea e-n esență ...". Ne aflăm într-o situație favorabilă, zic eu. Suntem pe poziția secundă în clasament, iar printre multitudinea de factori care a ajutat la obținerea acestei poziții, găsim și concurența.
   
   Mă uitam aseară la lotul pe care îl avem, dar mai ales la cei de pe linia de fund. Cu câteva sezoane în urmă, cea mai bună rezervă a noastră de fundaș era Sebastian Coates, iar acum, când văd că ne putem baza pe unii jucători precum Sakho sau Toure, care sunt pe banca de rezerve, totul se clarifică.

   Skrtel a declarat că această concurență l-a ajutat și în acest sezon, când șase apărători centrali se băteau pentru acele trei locuri disponibile din linia de fund. Uneori nu suntem de acord cu cei titularizați, alteori da. Câteodată, mai mulți dintre cei lăsați pe bancă sunt nemulțumiți, cu toate că valoarea le este cunoscută, dar concurența este benefică. Probabil că dacă am avea aceeași concurență și pe postul de mijlocaș ofensiv, am fi stat mult mai bine acum.

   Trebuie să avem continuitate în fotbalul frumos pe care îl practicăm, iar în iarnă, să ne asigurăm că avem concurență pe măcar încă un post, mai ales din zona centrală. YNWA!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.