joi, 7 noiembrie 2013

Trebuie să-i batem pe Fulham!

Last season: Fulham 1-3 Liverpool.
   Obișnuiți cu forma lui Liverpool în ultimele sezoane, nu cred că vreo rivală la locurile de top se aștepta ca noi să începem așa de bine acest sezon. Forma bună pe care o traversăm ne-a propulsat rapid în atenția tuturor, inclusiv a presei, care ne cataloga drept o candidată serioasă la titlu. Chiar dacă m-am gândit și eu la acest lucru, surâzându-mi din plin, prefer să rămân cu picioarele pe pământ și să cred că obiectivul principal al nostru în acest sezon este calificarea în Uefa Champions League. Trebuie să fim acolo din sezonul următor, pentru a atrage nume mari, a cheltui sume importante pe jucători buni, care să ne ajute să ne batem pentru cele mai importante trofee.

   Acest sezon este foarte important pentru noi. Manchester United, Manchester City, Chelsea și Everton și-au schimbat antrenorii, iar Tottenham se află într-o situație similară, aducând o mulțime de jucători noi în această vară, care au nevoie de puțin timp pentru a închega o echipă cu adevărat puternică. Arsenal este echipa care l-a păstrat pe Wenger, iar această continuitate se vede în clasament și în jocul tunarilor. Am urmărit aseară victoria acestora de la Dortmund, și pot să spun că experiența lui Arsenal și-a spus cuvântul în orice moment. Ce-i drept, nemții au mai ratat câteva ocazii bune, dar știți cum e ... norocul ține cu cei buni.

Last season: Liverpool 4-0 Fulham
   Am pierdut în ultima etapă pe Emirates, 2-0. Avem nevoie de jucători de calitate, de un sistem tactic implementat pe o perioadă lungă ... acum, nu mai târziu. Acum!

   Sâmbătă primim vizita lui Fulham. Echipa lui Martin Jol are jucători bunicei, și mă refer aici la Berbatov, Ruiz, Parker, Bent, etc., dar ca și echipă, sunt foarte slabi în acest sezon. Nu trebuie să ne încurcăm. Trebuie să dovedim cât suntem de capabili din punct de vedere tactic, mintal, dar și tehnic. O victorie la multe goluri diferență ar fi esențială în acest week-end, pentru a ridica încrederea jucătorilor înainte de derby-ul cu Everton, care va urma după întâlnirea cu Fulham.


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.