joi, 28 noiembrie 2013

Moses vrea să joace!

Coutinho și Moses.
   Victor Moses vrea să joace mai mult! Cu această idee am început acest articol, pe care vreau să-l dezvolt puțin, pentru ca mai apoi să-l dezbatem împreună.

   L-am împrumutat de la Chesea. În primele partide a arătat că este în stare să se impună, dar mai apoi, Brendan a considerat că sunt alții care pot face mult mai multe decât el în teren.

  Din ce am observat, Moses este tipul de jucător care are unele meciuri în care joacă bine și mă mulțumește, dar printre acestea se infiltrează și altele în care este șters de pe teren, ceea ce contribuie într-o mare proporție la păstrarea sa pe banca de rezerve. La atribuțiile pe care le primește, nigerianul trebuie să se implice în fiecare acțiune de atac, dacă vrea să joace în primul unsprezece. Trebuie să devină pe cât posibil un jucător gen Coutinho, care acum nu-l mai scoate nimeni din echipa de start.

   În situația sa, există câteva avantaje. Dacă Brendan va dori să-l păstreze, cumpărându-l, prețul îi va scădea drastic, iar dacă va dori să scape de el, va renunța la împrumut, iar acesta va reveni la Chelsea.

   Pe de o parte, la cei 22 de ani pe care îi are, Moses trebuie să joace mai mult, dar acest lucru se va întâmpla doar dacă trage mult mai mult la antrenamente, pentru ca mai apoi, să prindă cu ambele mâini șansa ce i se oferă. 

Merită Moses mai multe șanse?

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.