sâmbătă, 30 noiembrie 2013

Despre Suarez, Sturridge, Pastore ...

Luis Suarez - jucătorul lunii noiembrie
   Luis Suarez este jucătorul lunii noiembrie. Voturile fanilor au decis acest lucru. Totuși, mă întreb dacă nu se satură de atâtea premii primite din partea sponsorului. Cred că are pe puțin zece trofee asemănătoare câștigate. Ce naiba face cu ele? Mai are loc unde să le pună prin casă?

   Trecem acum la ceva mai nașpa. Daniel Sturridge a părăsit antrenamentul de ieri, după ce a acuzat o durere în zona gleznei, acolo unde apar cam toate problemele acestuia. Brendan așteaptă verdictul medicilor, dar nu cred că-l vom vedea în teren, contra lui Hull City. Este aceasta o șansă pentru Moses de a demonstra că merită să joace?

Javier Pastore, un viitor cormoran?
   Tot astăzi, am mai citit despre interesul pe care îl manifestăm pentru Javier Pastore. Lyon și Roma par a fi interesate de serviciile argentinianului, însă Liverpool pare a fi principala atracție a jucătorului sud-american. Oricum, interesantă afacere făcute de PSG. Să dai atâtea milioane pentru un jucător, care să nu-ți ofere prea multe pe teren. Nu știu de ce s-a întâmplat acest lucru. Nu s-o fi integrat în sistemul lor ... habar n-am. Spun asta pentru că înainte de a pleca la gruparea din capitala Franței, Pastore făcea senzație.

   Mâine jucăm cu Hull City, un meci facil la prima vedere. Oricum, nu m-aș baza pe acest lucru. Trebuie să obținem cele trei puncte în deplasare, pentru că nu prea avem rezultate remarcabile în afara Anfield-ului. Mai multe ... în avancronică.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.