joi, 21 noiembrie 2013

Mici probleme înainte de derby

Antrenamentul de astăzi.
    Ceva probleme înainte de meciul cu Everton de sâmbătă? Cam da.

   Jose Enrique va lipsi cu siguranță. Se pare că problema sa medicală persistă, iar operația pare a fi singura soluție. Toure va fi disponibil, după absența din partida cu Fulham, dar Sturridge și Suarez sunt puși sub semnul întrebării, ceea ce nu este întocmai bine. Primul a jucat pentru naționala Angliei în amicalul cu Germania, chiar dacă se știa că are probleme. Nu înțeleg de ce îl forțează atât, mai ales că a fost doar un amical. Probabil că dacă Liverpool refuza să-l trimită pe motive medicale, scandalul era ca și pornit. Cred că situația lui Daniel va fi verificată înainte de startul partidei, pentru a se vedea dacă se poate sau nu. Suarez a jucat pentru naționala sa, iar acum, după un zbor lung, se acumulează și mai multă oboseală. Totuși, sper să poată evolua. O veste bună vine din partea lui Steven Gerrard, care poate juca, chiar dacă a jucat și pentru Anglia.

Sakho și Gerrard.
   Mă gândesc acum la aranjările care vor avea loc în linia de fund. Oare va juca Cissokho în locul lui Enrique? Oare va evolua Johnson pe stânga și Toure pe dreapta? Cu Sakho ce facem? 

   Am văzut că Brendan discuta azi la antrenament cu Flanagan. Sper să nu-l văd prin primul unsprezece. Trebuie să conștientizeze nord-irlandezul că Everton - Liverpool este un meci cu multă încărcătură în spate, un meci al orgoliilor, care necesită o abordare încununată și cu puțină experiență.

   În final, gândul mi-e tot la SAS. Vor juca amândoi? 

  Aș miza pe un 4-3-3, cu Mignolet în poartă, Cissokho, Agger, Skrtel, Johnson pe linia de fund, Lucas, Gerrard și Henderson la centru, iar în atac, Coutinho, Suarez și Sturridge, iar dacă va lipsi unul dintre cei doi menționați mai sus, l-aș introduce pe Moses.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.