vineri, 1 noiembrie 2013

AVANCRONICĂ: Arsenal v Liverpool

Arsenal v Liverpool, sâmbătă, 19:30.
  Iată-ne ajunși în fața derby-ului etapei, derby-ului Premier League de până acum. Arsenal Londra, ocupanta primului loc, ne întâlnește pe noi, Liverpool, ocupanta locului trei, care ne situăm la două puncte distanță de aceștia. Primul gând? O victorie ne-ar aduce la un punct în fața lor. Cam îndrăzneț?

  Gazdele au pierdut o singură partidă în această stagiune, pe teren propriu, iar de atunci, o țin doar în victorii, cu excepția partidei disputate pe terenul lui West Brom, unde au remizat. Se descurcă destul de bine, poate mai bine decât se așteptau mulți dintre noi, datorită în mare parte a venirii lui Mesut Ozil, un adevărat fotbalist.

  Nici noi nu o ducem rău. Doar două egaluri și o înfrângere în această stagiune, cu mult peste predicțiile tuturor fanilor fotbalului. Mergem cum încredere pe Emirates, cu dorința de a obține toate punctele, zic eu.

Informații echipe

  Arsenal se bucură de revenirea lui Arteta, după suspendarea ispășită, însă are o listă destul de lungă de jucători accidentați: Flamini, Gnabry, Walcott, Podolski, Sanogo, Chamberlain și Diaby. Deci, o bancă de rezerve subțire.

  Liverpool tresare datorită revenirii lui Coutinho. Nu știu dacă va juca din primul minut, dar sunt mari șanse ca Brendan să-l introducă pe parcursul partidei. Enrique este incert, iar Coates și Aspas sunt accidentați. SAS este în prim plan. Toată lumea este cu ochii pe ei. 

Predicția mea

  Tunarii au un singur atacant bunișor în momentul de față - Giroud, care nu este nici pe departe de o valoare asemănătoare cu Sturridge sau Suarez. Totuși, echipa lui Wenger practică un fotbal bun. Mă aștept la o partidă frumoasă și cred că se va termina la egalitate, deși ca voi toți, mi-aș dori victoria.Vor reuși oare Suarez și Sturridge să încline balanța sau ne vom lovi de creativitatea lui Ozil? Aștept opiniile voastre. Din această cauză am postat avancronica mai repede. O partidă de o asemenea importanță nu trebuie trecută cu vederea așa ușor.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.