miercuri, 26 martie 2014

AVANCRONICĂ: Liverpool v Sunderland


După trei deplasări victorioase pe teren străin, Liverpool se întoarce în fața propriilor suporteri în această seară. Sunderland vine pe Anfield cu gânduri mari și cu nevoie disperată de puncte. Partida va începe de la ora 22:00, fiind transmisă în România de Eurosport.

Scurtă prezentare ...

Cormoranii se află într-o formă de zile mari. Dacă înving diseară, se apropie la un singur punct de liderul Chelsea, cu tot atâtea meciuri jucate. 

Suporterii visează frumos spre al 19-lea titlu, dar trebuie să recunoaștem că ne va fi foarte greu, mai ales cu această formă bună pe care o traversează și Manchester City. 

Moralul este bun după victoria de la Cardiff. Suarez a bifat un hat-trick, Sturridge a marcat și el, toate privirile fiind îndreptate spre duelul din această seară, care trebuie câștigat.

De partea cealaltă, Sunderland o duce destul de rău. Ultimele patru meciuri din Premier League nu au adus decât un singur punct în contul echipei lui Poyet, care nu-și revine.

În ultima etapă, pisicile negre au pierdut trei puncte importante pe terenul lui Norwich, dar, în aceste partide rămase, beneficiază de trei meciuri directe cu contracandidatele la retrogradare. 

Informații echipe 

Liverpool nu se poate baza pe Jose Enrique. În rest, Brendan Rodgers are cam tot lotul la dispoziție, incluzându-i aici pe Lucas Leiva și Mamadou Sakho, jucători reveniți recent. Totuși, singurul pericol este legat de Steven Gerrard, care dacă va primi cartonașul galben, va fi suspendat. 

Sunderland nu se poate baza pe portarul Westwood, în timp ce Steven Fletcher, cel mai bun atacant al lor, nu are șanse prea mari de a evolua în această întâlnire. De aceea, Gus Poyet la chemat luni pe Wickham, jucător împrumutat la Leeds, pentru a acoperi deficitul din atac.

Predicția mea ...

Oricât și-ar dori Sunderland să obțină puncte, nu cred că o vor face, mai ales pe Anfield. Liverpool este o forță acum și sunt sigur că se va impune cu stil. Deși nu prea nimeresc predicțiile, merg pe un 4-0 în această confruntare. 


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.