sâmbătă, 1 martie 2014

AVANCRONICĂ: Southampton v Liverpool


Astăzi, începând cu ora 19:30, St. Mary Stadium găzduiește o partidă foarte interesantă, între două echipe frumoase, două echipe cu tradiție în Albion. Southampton și Liverpool vor fi protagonistele acestei seri în Premier League, meci transmis în direct de Eurosport.

Scurtă prezentare ...

Liverpool este considerată de toată lumea ca fiind o serioasă candidată la titlu. Cu o victorie astăzi, cormoranii pot urca pe poziția a treia, având în vedere că Manchester City nu joacă, pentru că mâine este finala Capital One Cup, competiție în care sunt implicați.

Dacă stau bine și mă gândesc, cred că am putea urca și pe poziția secundă, cu condiția ca Arsenal să piardă pe terenul lui Stoke, iar noi să batem.

Cert este că ne punem din nou toate speranțele în forța noastră ofensivă, așteptând o formă mai bună a liniei defensive, ținând cont de numărul de goluri primite în ultima perioadă. Brendan este conștient că pașii greșiți nu-și au locul în acest stadiu.

Southampton vine după o înfrângere pe terenul lui West Ham, care a pus capăt unei serii de partide bune. Totuși, în fața lui Liverpool, sfinții au un record destul de bun în ultima perioadă. Ultimele trei partide pe teren propriu, contra noastră, s-au încheiat cu victorii pentru Southampton.

Ba mai mult, echipa lui Pochettino este singura care ne-a bătut în acest sezon, pe Anfield. Deci, avem de luat o revanșă.

Informații echipe

Southampton este una dintre echipele cu cei mai puțini jucători accidentați în momentul de față, din Premier League. Sfinții au doar doi jucători incerți înainte de această partidă (Wanyama și Hooiveld), în rest, tot lotul este la dispoziția lui Mauricio Pochettino. 

Liverpool nu se poate baza în această partidă pe Lucas, care a revenit la antrenamente, dar nu este încă pregătit, și pe Jose Enrique, în continuare indisponibil. Mamadou Sakho a revenit la antrenament în această săptămână, dar cel mai probabil, tânărul fundaș francez va fi doar rezervă. Este foarte probabil ca Agger să-și mențină locul de titular în centrul apărării, alături de Skrtel, urmând ca pe laterale, Johnson și Flanagan să fie titularizați.

Predicția mea ...

Rămân la părerea că mai avem de tras ca să ne formăm un statut de echipă bună pe teren străin. Soton joacă bine acasă, dar poate fi bătută. Dacă vor reuși să ne anihileze atacul, nu cred că ne vom impune, dar am încredere în băieți și sunt aproape sigur că vom face o partidă bună. Merg pe o victorie la un gol diferență în favoarea noastră. Mi se pare că sunt cam încrezător, dar sper să nu mă contrazică cineva. :)

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.