joi, 27 martie 2014

Cu greu ... Liverpool 2-1 Sunderland


Partidă încinsă pe Anfield în această seară. Sunderland și-a vândut scump pielea, iar Liverpool s-a ales cu toate punctele puse în joc, în urma victoriei cu scorul de 2-1.

Am început destul de dificil această întâlnire. Trecuse o primă jumătate de oră, iar ocaziile importante nu erau la ordinea obișnuinței noastre. Totuși, minutul 39 a făcut ca tabela de marcaj să se schimbe, în urma loviturii libere executate de Gerrard. Probabil că Mannone se aștepta să execute Suarez, de aceea s-a dus puțin pe celălalt colț.

Repriza secundă a debutat cu un gol rapid, marcat de Sturridge. Șutul ușor deviat a adus puțin liniștea în rândul nostru, al suporterilor. În acele momente, mă așteptam deja la o dezlănțuire a băieților, dar Gus Poyet a dat un semnal de viață, prin introducerea lui Adam Johnson și a lui Ki. Cel din urmă a condus jocul, marcând și în minutul 76.

Nu o recunoșteam pe Liverpool în acele momente. Trăgeam de timp cum nu o făcusem de mult, iar Sunderland avansa din ce în ce mai mult în jumătatea noastră. Parcă celebra Liverpool era Sunderland, iar codașa Sunderland era Liverpool. 

Am reușit să ținem de scor, să ne păstrăm calmul, deși câteva greșeli și neatenții ne puteau costa două puncte. Din fericire, am obținut victoria, care ne-a apropiat la un singur punct de liderul Chelsea.

Coutinho a făcut o partidă decentă, fiind declarat și omul meciului. Johnson a greșit deseori, Flanagan a scăpat omul din marcaj la gol, dar aceste lucruri par uitate după ce vedem rezultatul final, Liverpool 2-1 Sunderland. 


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.