marți, 18 martie 2014

Un nou contract pentru Brendan?


Brendan Rodgers, omul care a ridicat-o pe Liverpool dintr-un drum care nu cunoștea o revenire imediată, este lăudat din toate părțile. Ceea ce a reușit pe Anfield este demn de tot respectul și de gânduri pozitive.

Atât la începutul sezonului, cât și după perioada de mercato din iarnă, nimeni nu prea ne dădea șanse la pozițiile fruntașe, având în vedere lotul pe care îl aveam și îl avem în continuare. Însă, managerul nord-irlandez și-a etalat măiestria, transformând-o pe Liverpool într-una dintre cele mai în formă și mai bune echipe din Europa, în momentul de față.

În ultimele zile, am citit în presă că Barcelona l-ar dori pe antrenorul nostru din vară, nefiind mulțumiți de evoluția echipei sub comanda lui Martino. Nu știu cât adevăr este în acest zvon, dar susțin cu tărie că Brendan trebuie să rămână la noi și să continue cu echipa în Champions League.

Contractul antrenorului nord-irlandez se încheie la finalul sezonului viitor, ceea ce sper că duce la grăbirea oferii unui nou contract, așa cum îi sfătuia pe patroni și Steven Gerrard.

Rodgers a demonstrat suficient de ce poate să facă. E timpul pentru un nou contract!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.