sâmbătă, 22 martie 2014

Cardiff 3-6 Liverpool

Cei doi care au speriat vestul.
Meci cu nouă goluri în Țara Galiilor, acolo unde băieții noștri și-au adjudecat cele trei puncte fără prea mari probleme, în ciuda oponenței celor de la Cardiff, care au avut câteva momente în care și-au găsit inspirația. Totuși, experiența și-a spus cuvântul, iar maturitatea din joc ne-a adus mult dorita victorie.

Prima repriză a adus pe tabela de marcaj patru reușite, câte două de fiecare parte. Mutch a deschis scorul în minutul 9, printr-un șut la colțul lung de la marginea careului. Minutul 16 a adus și golul egalizator, Suarez marcând din pasa lui Johnson, jucători ale căror incursiuni pe partea dreaptă au fost decisive. În minutul 25, Mutch i-a întors favorul lui Campbell, care a marcat printr-un șut din interiorul careului, dar la fel ca la primul gol, Liverpool s-a năpustit asupra adversarului, reușind egalarea prin Skrtel. 

În repriza secundă, același Skrtel a adus-o pe Liverpool în avantaj, prin lovitura de cap din minutul 54. Suarez și-a trecut în cont un nou gol, la o fază superbă în minutul 60, când Sturridge i-a pasat cu călcâiul. Același Daniel Sturridge și-a scris numele pe tabela de marcaj puțin mai târziu, în minutul 75, când a fructificat o pasă primită de la Suarez, ducând scorul la 5-2. Același Mutch, implicat în atât de multă acțiune, a marcat un gol al speranței venit destul de târziu, în minutul 88. Totuși, Suarez nu s-a lăsat, a scăpat singur cu Marshall, pe care l-a învins în minutul 96. 

Așadar, Chelsea a zdrobit-o pe Arsenal, noi am triumfat la Cardiff, City a zdrobit-o pe Fulham. Cele trei echipe ocupă primele trei poziții, cu Liverpool ocupanta locului secund, ceea ce nu poate decât să ne facă mândri. 

După trei deplasări în care am obținut nouă puncte, cu 12 goluri marcate și 3 primite, revenim pe teren propriu. Sunderland ne vizitează miercuri, iar Tottenham duminică. O seară frumoasă tuturor!

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.