sâmbătă, 29 martie 2014

'Obstacole' în drumul spre succes


Chestia este că invidia ne urmărește peste tot. Chiar și cei care admit că nu posedă o asemenea trăsătură, de fapt o au ... și chiar într-o măsură destul de mare. 

În orice domeniu, când ai succes, se găsește cineva care să încerce să te dea jos. Dacă ai ajuns în top prin muncă necinstită, vei cădea încetul cu încetul, dar dacă ești acolo datorită muncii tale asidue, bravo ție ... slabe șanse să te doboare cineva.


Cu trecerea etapelor, Liverpool își rezervă un loc în top. Mulți vor să ne doboare: rivalii din campionat, alți adversari din afara Angliei, presa prin zvonurile stupide care pun pe jar o groază de lume, etc.

Mai întâi, era chestia cu Brendan la Barcelona din vară, zvon negat total de antrenorul nord-irlandez. Acum, se vorbește despre plecarea lui Suarez din vară, către o altă echipă super-puternică din Europa.

Din câte îmi amintesc, apăruse și chestia cu Brendan și secretara, relații ..., cum că l-ar fi prins soția, fiind dat mai apoi afară din casă ... dormea pe la diferite hoteluri. S-a stins și chestia asta.

Gus Poyet, antrenorul lui Sunderland, a declarat că Liverpool era pe la mijlocul clasamentului dacă nu era Suarez și goluri sale. Brendan a catalogat această afirmație ca fiind lipsită de respect pentru o echipă care a muncit atât de mult ca să ajungă unde este acum.


Până la final, o să întâlnim o mulțime de obstacole. Probabil că dacă o să ne împiedicăm de o echipă, discuțiile nu vor înceta să apară și vom fi puși la zid. 

Important este să ne păstrăm concentrarea, calmul și să dăm tot ce este mai bun din noi în partidele rămase până la finalul acestui sezon. Băieții sunt conștienți de sprijinul nostru, al suporterilor. Ne-au depășit așteptările până acum și sper să depășească și actualele așteptări prin poziționarea în clasamentul Premier League de la finalul sezonului. 

You'll never walk alone!


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.