joi, 6 martie 2014

Johnson - are viitor pe Anfield?


Ridic astăzi în fața noastră, a tuturor, viitorul lui Glen Johnson pe Anfield. Presa începe să speculeze diferite variante, mai mult sau mai puțin adevărate, iar cum mass-media are o influență decisivă aș spune asupra oamenilor, vă dați seama câte idei apar în mințile noastre legate de această situație.

Venit la Liverpool în 2009, de la Portsmouth, Glen s-a impus ușor, ușor în primul unsprezece, aflându-se acum în aceeași poziție. Brendan s-a bazat pe el mai mereu, chiar dacă uneori, noi eram nemulțumiți de evoluția sa.

Zilele acestea, prin presa britanică a apărut un articol prin care Johnson făcea o comparație între Rodgers și Mourinho, punându-l în prim plan pe antrenorul nostru. De ce l-a denigrat pe Mourinho? Pe când juca la Chelsea, antrenorul portughez i-a promis lui Johnson că dacă joacă bine într-un meci, va juca și în următorul. Zis și făcut! A devenit omul meciului în partida respectivă, Mou i-a spus același lucru și înainte de următoarea partidă, dar urma cât de curând o întâlnire cu Barcelona, așa că, Jose nu l-a mai titularizat pe Glen în meciul care preceda disputa contra catalanilor, ca să nu-i dea motiv să joace atunci. Asta l-a făcut pe Johnson să-și schimbe părerea despre Mourinho, susținând că Brendan nu face niciodată așa ceva.

Cu privire la viitorul acestuia pe Merseyside, Glen a declarat că dorește să petreacă cât mai mulți ani în tricoul roșu al lui Liverpool, doar că așteaptă oferta de prelungire a actualei înțelegeri.

Ce cred eu? Merită să rămână. Îl vreau la club pe viitor. Experiența sa ne este de folos și în timpul meciurilor, dar este de mare folos și pentru tinerele speranțe care vin din urmă, gen Flanagan.

Voi ce credeți?

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.