luni, 3 martie 2014

Numaratoarea inversa

10 etape pana la final. Locul 2 in campionatm dupa Chelsea, 3, daca Manchester City isi castiga ambele restante, deci la 4 puncte in urma echipelor care se afla pe primele doua locuri.

Daca la inceputul campionatului ti-ar fi spus cineva ca Liverpool va fi pe locul 2 cu 10 etape inainte de final, ai fi ras sau ai fi plans? Ai fi acceptat acest targ?

Mai sunt, asadar, 10 etape pana la final. Orice pas gresit va fi pedepsit. Orice echipa asteapta ca adversara directa sa calce stramb, fie ca e vorba de lupta din fruntea clasamentului, fie ca e vorba de lupta din coada clasamentului.

O sa fie greu ca echipa preferata sa aiba un parcurs ideal, dar un lucru e clar: diferenta o vor face meciurile directe, meciurile "de 6 puncte".

Niciodata nu poti sa fii suficient de echilibrat cand intuiesti un final de campionat, pentru ca orice se poate intampla, orice!

Sa speram ca in aceste 10 etape ramase, echipa noastra o sa confirme parcursul extraordinar, si suprinzator , din acest sezon.

Oricum, un lucru e clar: finalul de sezon o sa isi merite fiecare traire.

Dar pana atunci, competitiile interne iau ultima gura de aer inainte de finalul sufocant: pauza pentru meciurile internationale.


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.