duminică, 1 decembrie 2013

AVANCRONICĂ: Hull City v Liverpool

KC Stadium, arena lui Hull City
   După frumoasa dispută de pe Goodison Park, Liverpool se deplasează acum pe KC Stadium, acolo unde o va întâlni pe Hull City, echipă nou-promovată. Aflați pe poziția secundă, în spatele lui Arsenal, cormoranii au nevoie de victorie, pentru a mai îmbuna seria de rezultate alternante de pe teren străin.

   Arțăgoasa echipă a lui Steve Bruce este în grevă, în ceea ce privește numărul de goluri marcate ... doar nouă în acest sezon. Ultimele partide nu sunt de partea tigrilor, pierzând patru din ultimele cinci. Înfrângerea de pe teren propriu, din etapa trecută, contra lui Crystal Palace, nu le-a venit prea bine suporterilor, care așteaptă acum o replică bună pe care să o ofere împotriva noastră.

Informații echipe


   Hull City are câteva probleme în privința accidentărilor. Unul dintre fundașii centrali cei mai importanți, titular de altfel în etapa trecută, Paul McShane, este indisponibil, datorită unei probleme medicale. Chester, care era văzut ca principalul înlocuitor al său, nu are prea mari șanse să joace, nefiind încă pregătit, urmând ca dintre Faye și Alex Bruce, să se aleagă partenerul lui Davies, din centrul defensivei. Printre jucătorii indisponibili, îi mai putem număra și pe Aluko sau Quinn. 

   De partea cealaltă, Liverpool este pusă sub presiune, în ceea ce-l privește pe Daniel Sturridge. Deși era văzut ca titular, atacantul englez a suferit o accidentare la antrenamentul de vineri, iar medicii vor analiza situația. Totuși, durerea acuzată a fost cam în aceeași zonă problematică, temându-mă că Sturridge va avea nevoie de o operație. De asemenea, Skrtel a avut nevoie de îngrijirea medicilor în timpul antrenamentului de alaltăieri, dar sper și cred că nu e ceva grav. Jose Enrique va lipsi cam până prin februarie. Flanagan ar putea să-și păstreze locul pe partea stângă a apărării, după evoluția remarcabilă din derby-ul cu Everton. Coates este o absență mai lungă. 

Predicția mea ...

   
   Îl știu pe Steve Bruce, iar asta înseamnă că Hull este o echipă organizată, dar aproape inexistentă în atac. Nu cred că vom avea probleme cu Sagbo, dar prevăd că apărarea lor, rănită datorită absenței lui McShane, va claca în fața unor jucători precum Suarez, Coutinho, poate chiar și Moses. Brendan are nevoie de puncte. Doar patru în ultimele trei meciuri ... nu dă a bine. Cred că vom trece de Hull cu un 3-0. 

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.