duminică, 16 februarie 2014

Arsenal 2-1 Liverpool

   
   Noi cu ocaziile, ei cu golurile... Liverpool deşi a dominat meciul este învinsă de Arsenal şi eliminată din FA CUP. 



   A fost un meci greu, întotdeauna este greu pentru noi când este Howarb Webb la centru. Nu ştiu de ce este apreciat aşa de tare acest arbitru. În fine, nu cred ca el este de vină pentru această înfrângere. Să fie ghinionul? Să fie Fabianski? Greu de spus...

   La fel ca şi acum 8 zile Liverpool a început tare, atacând, dar Sturridge nu a mai fost la fel de inspirat şi a ratat două ocazii foarte mari în primele 5 minute. Arsenal, însă, a arătat mult mai bine, iar Oxlade-Chamberlain a deschis scorul în minutul 16, bineînţeles, profitând de obişnuitele greşeli din apărarea noastră. 

   La începutul reprizei secunde Podolski face 2-0 la capătul unei faze frumoase a tunarilor. În minutul 59, surprinzător Suarez este faultat în careu, iar Howard Webb dictează penalty(!). Gerrard înscrie fără probleme, iar scorul devenea 2-1. Puţine minute mai târziu Suarez este faultat din nou în careu, mai clar de această dată zic eu, dar Webb nu dă nimic. Deja ar fi fost prea mult, 2 penalty-uri pentru Liverpool, şi mai ales la Suarez. Până la final, cormoranii au mai ratat alte ocazii mari, prin Sturridge şi Agger.

  Păcat că părăsim FA CUP, Arsenal era de bătut astăzi. Câţiva jucători nu s-au ridicat la nivelul coechipierilor. Allen a fost destul de slab, Brad Jones în minutul 92 degaja mingea în aut, Cissokho... Cred că Rodgers îl urăşte mai mult decât o facem noi, având în vedere că l-a pus pe Sterling fundaş dreapta şi pe Flanagan în stânga după o oră de joc. Comentatorii, cormorani adevăraţi, s-a auzit clar...

   Ne mai rămâne doar campionatul, acolo unde trebuie să terminăm cât mai sus. Avem un joc frumos, merităm în Champions League. "You'll Never Walk Alone!"


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.