vineri, 14 februarie 2014

Cu gândul la calificare ...

Astăzi, la antrenament.
   Duminică jucăm din nou împotriva lui Arsenal, în FA Cup, însă de această dată o vom face pe Emirates. Sunt sigur că tunarii vor încerca să răzbune acea înfrângere usturătoare, dar se află în situația de a împușca doi iepuri dintr-o lovitură: vor și calificarea, dar trebuie să ia în considerare și odihna unor anumiți jucători importanți, pentru că după câteva zile, au meci cu Bayern Munchen în Champions League.

   Din câte am înțeles, Cazorla va lipsi datorită unei mici probleme medicale și sunt sigur că vor exista și alți jucători care vor fi odihniți. Cel puțin și pentru mine, mai important este Champions League-ul decât FA Cup.

   În ceea ce ne privește, Agger este în calcule pentru a evolua în această întâlnire, dar situația lui Johnson rămâne incertă. Cu toate că a revenit de ceva timp la antrenamente, Brendan crede că nu este încă suficient de pregătit pentru o partidă, de aceea, probabil îl vom avea disponibil pe Glen pentru meciul cu Swansea.

   Cred că avem o șansă importantă de a ne califica mai departe și de a reduce distanța spre câștigarea unui trofeu în acest sezon. Ar fi minunat să mai adăugăm încă un FA Cup în vitrină.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.