marți, 11 februarie 2014

Un articol despre de toate ...


   Datorită grevei de la metroul din Londra, se lua în calcul amânarea partidei cu Fulham, însă oficialii echipei de pe Craven Cottage au confirmat că meciul va avea loc după cum s-a stabilit. Deci, mâine seară, băieții vor oferi din nou un fotbal plăcut.

   Cât despre accidentări, se pare că până la sfârșitul lui februarie, Brendan Rodgers ar putea avea tot lotul la dispoziție. Glen Johnson și Daniel Agger au revenit la antrenamente, Lucas a început deja să alerge ușor, iar procesul de revenire a lui Enrique și Sakho decurge excelent.

   Deci, vești îmbucurătoare. Cu lotul pe care l-a avut managerul nord-irlandez la dispoziție în ultimul timp, cred că stăm destul de bine în clasament.

   Se spunea într-o vreme despre Steaua că aduce jucători și îi strică. Cred că pe Anfield este exact contrariul. Liverpool creează jucători mari sau mai bine spus îi călește. Henderson este un exemplu. Chiar dacă mulți continuă să-l displacă, eu cred că merită acea prelungire de contract despre care se vorbește. Chiar dacă nu este vizibil uneori pe teren, echipa câștigă și o face pentru că toți componenții ei contribuie cu brio. Dacă unul reprezintă veriga slabă, rezultatul se poate modifica ușor. Nu-l mai condamnați pe Hendo! Sunt sigur că dacă Gerrard greșește la o fază, nimeni nu-i sare în cap, însă dacă Jordan o face, mulți consideră că trebuie dat afară!

   La fel și cu Brendan. După egalul cu Villa, erau câțiva pe aici care cereau plecarea antrenorului nostru. Voi gândiți sau aruncați vorbe aiurea? (cei care se simt) ...

   Altceva ... mi se pare mie sau Aly Cissokho începe să-și dea drumul? Cu Arsenal mi-a plăcut cum a jucat. Are un joc de cap nemaipomenit de bun și începe să se adapteze din ce în ce mai bine în Premier League.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.