duminică, 2 februarie 2014

AVANCRONICĂ: WBA v Liverpool


   După succesul terifiant de pe Anfield în fața rivalei, Liverpool se deplasează astăzi pe terenul lui West Bromwich Albion, echipă clasată pe locul 17.

   Parteneriatul dintre Suarez și Sturridge dă roade bogate. În ultimele 13 partide, cormoranii au o medie de 3,1 goluri pe meci, ceea ce bagă spaimă în orice adversar.

   Gazdele de astăzi nu se descurcă prea bine pe teren propriu, câștigând doar trei din ultimele 15 partide pe The Hawthorns. În ultima etapă, au pierdut la Aston Villa, scor 4-3.

Informații echipe

   Cea mai importantă absență din tabăra gazdelor este cea a lui Nicolas Anelka, accidentat la genunchi în etapa trecută. De asemenea, Sessegnon este accidentat și va lipsi.

   Liverpool nu se va putea baza în această partidă pe serviciile lui Glen Johnson, Jose Enrique, Mamadou Sakho și Daniel Agger, toți fiind accidentați.

Predicția mea ...

   Cred că această partidă se va încheia cu o echipă câștigătoare, iar aceea va fi Liverpool. Nu văd ca fosta echipă a lui Steve Clarke poate pune probleme, mai ales în această formă slabă pe care o traversează acum.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.