marți, 25 februarie 2014

În vară ne trebuie întăriri serioase!


Odată cu trecerea etapelor, Liverpool pare tot mai aproape de un loc care-i asigură prezența în următorul sezon de Champions League. Rezultatele bune obținute de jucătorii lui Brendan ne dau speranțe că echipa noastră se va regăsi începând cu sezonul viitor printre forțele Europei. De fapt, Liverpool este și acum printre forțele Europei, dar Champions League-ul reprezintă un fel de confirmare că suntem acolo, pregătiți să doborâm orice titan.

În perioada de mercato din iarnă nu am adus nimic, deși așteptările erau mari. Lotul este subțirel, dar foarte unit și motivat, iar aceste ultime două trăsături, contribuie la menținerea noastră în topul ligii, alături de alți factori decisivi.

Mă aștept să încheiem sezonul printre primele patru echipe și implicit să ne calificăm în cea mai importantă competiție europeană. Această calificare va implica mai mult efort din partea băieților, mai multă activitate la echipă, iar pentru asta, ne trebuie un lot suficient de puternic. Unde vreau să ajung? Destul de clar ... ne trebuie jucători în vară, jucători de calitate, nicidecum jucători aduși la kilogram (cantitate).

Așa cum o firmă, o fabrică, are nevoie de ultimele tehnologii, de ultimele aparate apărute, de întăriri, ca să se mențină acolo sus, în competiția cu ceilalți granzi, așa avem și noi nevoie de jucători care să poată să facă diferența la orice nivel, pornind de la cupele interne, campionat, până la Champions League.

La un club precum Liverpool, avem nevoie de jucători motivați, buni, care să poată să îmblânzească presiunea care le cade pe umeri.

Brendan face o treabă excelentă până acum. Este un manager dedicat în totalitate, iar rezultatele se văd. Am încredere în el, în staff și în toată echipe, cu speranța că ne vom menține pe făgașul cel bun mult timp de acum înainte. 

Go Reds!


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.