sâmbătă, 22 februarie 2014

AVANCRONICĂ: Liverpool v Swansea


Liverpool își continuă aventura spre Champions League în acest week-end, cu un meci împotriva lui Swansea City, pe teren propriu. Partida va începe duminică, de la ora 15:30, fiind transmisă de către Eurosport.

Scurtă prezentare ...

Aflați pe poziția a patra, la doar patru puncte distanță de lider, cormoranii se laudă în acest sezon cu un record impresionant pe Anfield. Un rezultat de egalitate și o înfrângere reprezintă bilanțul negativ al echipei noastre pe teren propriu, care se concentrează acum doar pe campionatul intern, nefiind implicați într-o altă întrecere. 

Brendan Rodgers își va întâlni fosta echipă, la cârma căreia se află în momentul de față mult lăudatul Gary Monk, fost elev al actualului nostru manager. 

De partea cealaltă, Swansea vine după un rezultat de egalitate în Europa League, contra lui Napoli, și vor căuta siguranța în Premier League, având în vedere că se află la doar patru puncte deasupra zonei retrogradabile. 

Informații echipe

Brendan se bucură de revenirea câtorva jucători importanți, precum Daniel Agger și Glen Johnson, care îi acordă acum posibilitatea de a alege un prim unsprezece cât mai potrivit. Skrtel va juca mai mult ca sigur în centrul defensivei, iar celălalt partener va fi nominalizat dintre Toure și Agger, însă cel mai probabil va fi ales danezul. Glen revine în echipă după o lungă perioadă de absență, însă nu se știe dacă Brendan va risca, titularizându-l în locul lui Flanagan. Singurii jucători indisponibili rămân Lucas, Sakho și Enrique.

Swansea nu are prea mari probleme cu accidentările. Totuși, cea mai importantă absență este cea a lui Michu, care nu are prea mari șanse de a evolua împotriva echipei noastre.

Predicția mea ...

Având în vedere că celelalte echipe din fața noastră au mari șanse să-și adjudece victoria, Liverpool este nevoită să treacă de Swansea și cred că asta vor face. Nu văd lebedele să ne pună prea mari probleme. Merg pe un 3-0 în favoarea noastră.


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.