marți, 4 februarie 2014

Mai mereu căutăm să comparăm ...


   După 24 de etape, ne aflăm pe poziția a 4-a ... poziția cea mai de jos pe care trebuie să o atingem la finalul acestui sezon. Mă gândeam înainte să încep această postare care ar fi poziția noastră, privind echipele din Premier League din punct de vedere al valorii lotului?

   Potrivit transfermarkt, suntem pe poziția a 5-a, cu un lot care valorează 250.000.000 de lire sterline, cu 75 de milioane mai puțin decât cea dinaintea noastră, adică Arsenal, și cu 5 milioane mai mult decât Tottenham Hotspur. Deci ... stăm binișor.

   Totuși, suntem a doua echipă din prima ligă engleză care are cei mai puțini jucători (22), fiind depășiți la acest capitol doar de Southampton (20).

   La media vârstei stăm bine (26 ani). Era clar că trebuia să fim pe poziție fruntașă la acest capitol, având în vedere cât de mult ne bazăm pe jucătorii tineri, pe produsele academiei noastre.

   Urmează derby-ul cu Arsenal, ocupanta fotoliului de lider. Chiar dacă jucăm pe teren propriu, ne va fi foarte greu. Tunarii joacă un fotbal bun, iar acest lucru este confirmat prin rezultate. Nu trebuie să pierdem această partidă și cred că vom face un joc bun. Simt că o să avem o zi mare sâmbătă ...

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.