marți, 18 februarie 2014

Situație incertă a lui Cissokho


   Aly Cissokho a venit în vară de la Valencia, sub formă de împrumut pentru un sezon. Încă de la începutul carierei sale pe Anfield, jucătorul francez nu a confirmat, având parte de o accidentare în acea partidă cu Notts County, care l-a trimis pe masa de operație.

  Conform spuselor lui, această perioadă de absență i-ar fi îngreunat acomodarea în fotbalul englez, iar criticile nu au încetat să apară.

   Gândurile noastre ce-l privesc la fiecare meci sunt suficiente ca și exemple. Ba îl trimitem înapoi pe Mestalla, ba îl băgăm și îl scoatem din sanctuarul mamii lui, etc.


   În ultima perioadă, francezul joacă puțin mai bine, dar reputația sa nu s-a schimbat mai deloc în ochii fanilor. Este considerat tot un jucător care nu este demn de Liverpool.

   Auzind zvonurile din presă și cum îl consideră lumea, Aly a declarat că va încerca să-și facă treaba cât mai bine. Dacă va fi să rămână pe Anfield, o va face cu bucurie, iar dacă va fi să plece, va pleca.

  Deocamdată nu m-a convins, dar poate până la finalul sezonului o va face, deși nu prea-i dau șanse. Brendan va decide la sfârșitul acestui campionat care va fi soarta francezului.

   Credeți că Cissokho de la final va fi mult mai diferit (în sens pozitiv) decât Cissokho de acum?

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.