sâmbătă, 8 februarie 2014

Liverpool 5 - 1 Arsenal


     Cam in toate sezoanele de cand ratam Champions League au existat meciuri pe care le-am primit ca decisive in accederea noastra in Big4. In cam toate insa echipa noastra a clacat. Pana azi.

   Liverpool a zdrobit liderul cu un sonor 5-1 si cred ca nimeni nu se mai indoieste de faptul ca Liverpool si-a semnat revenirea in Champions League.

   Am avut parte de un meci nebun, in care  dupa 20 de minute Liverpool conducea cu 4-0 (chiar e 4-0?! ma intrebam) si sa mai trecem in revista si cele doua ocazii mari ratate de Sturridge si Toure?

   Am simtit ca in acele 20 de minute Liverpool e infinita, ca poate sa marcheze cu cine vrea, la fiecare faza, din orice pozitie.

   Arsenal a fost naucita. De prin minutul 60 cred a inceput sa arate fotbalul cu care a obisnuit pe toata lumea, dar atunci meciul era inchis, caci era deja 5-0 pentru Liverpool. Consolarea lor a fost penaltyul transformat de Arteta.

   Mai avem 13 meciuri de jucat pana la finalul sezonului, si indiferent care va fi deznodamantul acestui sezon, sunt sigur ca isi merita fiecare traire. YNWA!


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.