duminică, 16 februarie 2014

FA CUP: Arsenal v Liverpool



   Liverpool și Arsenal, două dintre cele mai de seamă candidate pentru locurile fruntașe din Premier League, își dau întâlnire și în FA Cup, acolo unde ambițiile încep să crească odată cu avansarea în rundele superioare.



   Partida de pe Emirates va începe de la ora 18:00.


Scurtă prezentare ...

   Cu trei puncte în fața noastră, în Premier League, Arsenal caută să-și revină după acel eșec de pe Anfield, scor 5-1, iar o revanșă pe măsură este mai mult decât dorită de tunari. Totuși, Wenger se confruntă și cu pregătirea partidei de miercuri, din Champions League, atunci când Bayern Munchen va veni la Londra.

   Este foarte posibil ca tehnicianul francez să apeleze la câțiva jucători mai tineri, care nu au prea evoluat în acest sezon, pentru a-i odihni pe greii echipei.

   De partea cealaltă, ne aflăm noi, o formație tot mai puternică condusă de Brendan Rodgers. Liverpool nu a cunoscut înfrângerea în 2014, iar conform declarațiilor apărute, cormoranii vor veni pe Emirates pentru a obține calificarea.

Informații echipe

   Arsenal se confruntă cu câteva probleme în privința jucătorilor indisponibili. Cazorla s-a adăugat pe lista acestora, dar mai bine spus, este incert. Vermaelen, Ramsey, Walcott, Diaby și Kallstrom sunt accidentați, în timp ce Flamini revine după acea suspendare de trei meciuri.

  Brendan Rodgers a trimis în ultimele patru partide aceeași jucători pe teren, însă pentru duelul cu Arsenal mai mult ca sigur nu vom avea parte de încă o astfel de mișcare. Daniel Agger ar putea fi titularizat, în timp ce Glen Johnson s-ar putea regăsi pe banca de rezerve. Lucas, Sakho și Enrique rămân indisponibili, în timp ce Henderson este incert.

Predicția mea ...

   Eu o văd pe Liverpool în avantaj pentru această partidă. În primul rând, tunarii au de pregătit și un meci cu Bayern, care va fi infernal, deci, au nevoie de jucători perfect odihniți, iar în al doilea rând, apărarea foarte fragilă a echipei lui Wenger va fi foarte solicitată de agilii jucători din atacul nostru.

   Cred că avem o șansă bună de a ne califica, de care trebuie să profităm. Singurul impediment rămâne forma destul de precară din deplasări.

    Merg pe o victorie la un gol diferență.


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.