miercuri, 12 februarie 2014

AVANCRONICĂ: Fulham v Liverpool


   După victoria cât se poate de clară în fața lui Arsenal, Liverpool se deplasează astăzi pe Craven Cottage, acolo unde o va întâlni în această seară pe Fulham, într-un meci care va începe la ora 22:00.

Scurtă prezentare ...

   Cu o singură victorie în Premier League în acest nou an 2014, gazdele vin după un 2-2 pe terenul lui Manchester United, rezultat care le-a acordat un gram de încredere înainte de confruntarea cu noi.

   Ultima poziție în clasament nu le aduce nicio satisfacție celor de la Fulham, care vor încerca cu toate forțele să obțină unul sau trei puncte din această întâlnire, atât de necesar/e pentru ei.

   Liverpool vine după acel succes răsunător în fața tunarilor lui Wenger, dar presați de forma nu tocmai bună pe care o au în deplasare. Cormoranii au câștigat doar 3 din ultimele 11 partide pe teren străin în Premier League, ceea ce nu reprezintă un bilanț pozitiv pentru o echipă cu pretenții.

  Totuși, egalul lui Chelsea de aseară i-ar putea îndemna pe băieții lui Brendan să facă un joc strălucit și să-și adjudece victoria, pentru a se apropia cât mai mult de locurile fruntașe.

Informații echipe

   Fanii lui Fulham așteaptă debutul lui Mitroglou, care însă nu va avea loc nici în această seară. Problemele medicale nu-i dau pace grecului, forțându-l să stea pe bancă pentru încă măcar un meci. De asemenea, Amorebieta este indisponibil, alături de Etheridge și Briggs.

  Liverpool nu se poate bucura nici în această partidă de serviciile unor jucători importanți. Chiar dacă au revenit la antrenamente, Agger și Johnson nu vor juca, în timp ce Lucas, Sakho și Enrique rămân indisponibili. Totuși, am putea avea parte de o surprinză: Joao Carlos Teixeira ar putea fi inclus în lot. Jucătorul portughez s-a antrenat în ultimele săptămâni cu echipa mare.

Predicția mea ...

   Îmi încep opinia prin a spune că pentru mine, Fulham a fost în ultima perioadă o echipă cu un lot suficient de bun pentru a-și asigura supraviețuirea în Premier League, dar care nu a fost condus niciodată de persoana potrivită. Nu știu cum își permit ăștia să aducă jucători precum Holtby, Mitroglou, dar să nu aducă și un antrenor bun la echipă.

   Cât despre rezultatul duelului de astăzi, nu cred că ne vor face față. Au depus atât de mult efort în meciul cu United, iar cu un Sturridge, Suarez și Sterling care să-i alerge mai mereu, nu vor ține pasul. Merg pe un 0-3. 


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.