joi, 13 februarie 2014

Fulham 2-3 Liverpool


   Liverpool obține o nouă victorie în Premier League, o victorie pe cât de importantă, pe atât de trăită de către fanii cormoranilor. Băieții lui Brendan s-au impus cu scorul de 3-2 pe terenul lui Fulham.

   Mă așteptam la o partidă dificilă și pot să spun că așa a fost. Încă din primul minut, gazdele s-au așezat foarte bine în teren. Ne-am chinuit puțin până să pătrundem în fața porții lor. Totuși, aceste încercări ale noastre au fost umbrite de autogolul lui Toure, din minutul 8. Nici nu știu pe cine dădea vina acolo: pe teren sau pe el?!

   Am trecut peste acea fază, iar încercările noastre de a marca au continuat. Sturridge a readus egalitatea în minutul 41, iar scorul pauzei a fost 1-1, numai bun pentru ca Rodgers să pornească din nou motorul echipei începând cu repriza a doua.

   La pauză, mă așteptam la o altă față a noastră în mitanul secund. Totuși, o nouă fază caraghioasă pentru mine, cu Skrtel care se ciocnește cu Flanagan, mingea îi vine în spate slovacului, iar Richardson este acolo pentru a duce scorul la 2-1 în favoarea codașei ligii. Deja îmi făceam griji ...

   Jocul devenea din ce în ce mai dur, iar Brendan aștepta liniștit pe bancă, nefăcând nicio mutare.

   Minutul 72 a adus și golul egalării, prin șutul deviat a lui Coutinho. Era clar ... aveam parte de un final de meci frumos, dar riscant pentru ambele echipe. Fulham era mulțumită cu egalul, dar greșeala lui Riether din minutul 90, când l-a faultat pe Sturridge în careu, i-a costat pe cei de pe Craven Cottage. Gerrard a trimis un șut imparabil, iar Stockdale, cel care l-a înlocuit pe Stekelenburg, ieșit accidentat, nu a mai avut ce să-i facă.


   Scor final, Fulham 2-3 Liverpool, alături de multe gânduri pe care doresc să vi le împărtășesc. Nu știu dacă reușesc să mi le amintesc pe toate.

   Teixeira a fost introdus și el spre finalul meciului. Portughezul a primit tot sprijinul, fiind încurajat și felicitat de către Gerrard. Mă bucur pentru el.

   Suarez nu mai marchează prea mult în ultimul timp, iar dorința sa de a o introduce în poarta adversă se observă pe fața acestuia. Vrea cu toată inima să o bage între ațe. Cât despre Sturridge, cam egoist uneori.

   Așa ... un off-topic despre Coutinho ... are un stil de alergat ca o mare vedetă. Parcă calcă pe aur. :))

  Apărarea m-a pus pe gânduri meciul ăsta. Destul de multe incertitudini acolo. Skrtel trebuia să-l mai dubleze și pe Flanagan uneori, să mai repare și greșelile lui Toure ... era multifuncțional. Oricum, mă bucur că a revenit și Daniel Agger.

   În final, mă bucur de această victorie, atât de necesară. Parcă mai mult m-am bucurat de cele trei puncte obținute astăzi, decât cele trei obținute etapa trecută, împotriva lui Arsenal. Altă senzație ai când trăiești meciul din plin, iar la final, câștigi printr-un gol marcat în minutele de prelungire. Go Reds!


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.