sâmbătă, 8 iunie 2013

Ce spuneți de plecarea lui Shelvey?


   S-a vorbit foarte mult în ultimul timp despre plecarea lui Jonjo Shelvey de la Liverpool. Fotbalistul britanic nu a primit prea multe șanse, iar unele echipe au pus ochii pe el, monitorizându-i situația foarte bine.

   Jonjo are potențial. Personal, nu mi-aș dori să plece de la Liverpool. I-aș acorda mai multe șanse, iar dacă va exista la mijloc un jucător care să joace mai bine decât el pe același post, cred că va înțelege și se va antrena cu mai multă sârguință pentru a prinde un loc de titular.

   Norwich City este una dintre echipele care îl doresc pe Shelvey. Se pare că echipa de pe Carrow Road îi oferă lui Liverpool suma de 5 milioane de lire sterline, însă oficialii de pe Anfield nu par să fie de acord cu această mutare, la un asemenea preț. Se presupune că 8 milioane de lire sterline este suma cu care Liverpool ar fi mulțumită.

   Înclin spre păstrarea lui Shelvey sau spre împrumutul acestuia timp de un sezon, la o echipă din Premier League. Cum am mai spus-o, băiatul ăsta are potențial și nu trebuie să-l pierdem.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.