marți, 4 iunie 2013

Reina clarifică zvonurile apărute


    Unul dintre jucătorii despre care s-a scris destul de mult în ultimul timp este Pepe Reina. Se tot zvonea că goalkeeper-ul iberic este în discuții cu Barcelona, echipă care l-ar dori foarte mult.

   Totuși, jucătorul nostru a ieșit în fața presei și a dezmințit orice zvonuri care îl leagă de gruparea catalană, declarând că este foarte fericit la Liverpool și că vrea să rămână în continuare la Melwood.

     ”Mai am trei ani de contract cu Liverpool. Nimic nu s-a schimbat. Viitorul meu este aici. Despre Barca ... sunt doar niște zvonuri ... posibilități. Nu sunt lucruri concrete. Nu pot vorbi mai mult de atât. ” a susținut Pepe.

   Cert este că această știre nu este un nou zvon apărut pe piață. Declarația goalkeeper-ului nostru este disponibilă și în format video pe site-ul celor de la SkySports. Sper să rămână Pepe. Mai face greșeli, dar acestea nu cred eu că-i afectează imaginea de portar mare. Pentru performanță în sezonul următor, trebuie să ne păstrăm jucătorii importanți, iar Reina este unul dintre ei.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.