vineri, 21 iunie 2013

'Liverpool agree Mignolet fee?'


   După ce transferul jucătorului iberic, Luis Alberto, este aproape de faza finală, presa din Albion sparge din nou topurile în această seară cu un zvon de ultimă oră - Liverpool a ajuns la un acord cu Sunderland, pentru transferul lui Simon Mignolet.

   Goalkeeper-ul belgian a mai fost asociat cu echipa noastră în această perioadă, dar uite că acum, sursele SkySports confirmă că afacerea se va realiza pentru 11-12 milioane de lire sterline. O fi acesta un semn al plecării lui Reina?

   Mignolet are 25 de ani, 1.93 m, și a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Sunderland în sezonul trecut. De asemenea, este jucător de bază și în echipa națională a Belgiei, acolo unde se bate pentru postul de titular cu Thibaut Courtois.

   Totuși, dacă se va concretiza această mutare, vom avea parte de o plecare pe postul de portar. Să fie Jones, iar Mignolet să fie rezerva lui Reina? Mi-e greu să cred și asta. Nu cred că belgianului îi convine să stea rezervă și să piardă postul de titular de la națională, în dauna lui Courtois, care joacă meci de meci la Atletico Madrid. Oare să plece Reina, iar Simon să devină titular? Chiar nu știu ...

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.