vineri, 28 iunie 2013

Despre nou-veniti si altele...

 

     Nici nu a inceput campania de achizitii, dar aminte sa se fi incheiat; ei bine, cu toate astea, cred ca despre transferurile de pana cum, pot sa spun o parere.

   Simt pana in rarunchi ca Brendan Rodgers incepe sa consolideze o echipa robusta. Daca acum doua sezoane linia de fund parea cea mai solida si avea cele mai bune cifre, de acum mijlocul terenului dar in special atacul este intarit. 

   Ma abtin sa spun ca vom avea rezultatele asteptate curand, pentru ca am adus doi fotbalisti spanioli care sunt de perspectiva. Doar atat, sunt de perspectiva. Sunt super-incantat de achizia lor, dar pana nu confirma, prefer sa fiu sceptic.

   Da, din punctul meu de vedere, echipa ar fi foarte bine condensata in ultimii 30 de metri daca ar veni Mkhitaryan si ar ramane Suarez. Ca ultima stire despre armean, doar se poate spune ca Sahtior asteapta o oferta in urmatoarele 9 zile. Nimic nou, nimic de actualitate despre transferul sau. Poate e linistea dinainte furtunii. Mikitaryan am inteles ca vrea la Liverpool.

   In 3 zile vor fi prezentati cei patru nou-veniti. Sa speram ca vor fi cinci pana atunci.

   YNWA!


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.