luni, 3 iunie 2013

Liverpool - un război cu presa?


   Liverpool reprezintă ținta ironiilor presei britanice? Îmi este foarte greu să cred că tot ce apare zilnic prin ziare este adevărat. Nu știu de ce, dar simt că majoritatea zvonurilor apărute, oricât de credibile ar fi, umplu un butoi cu prostie.

   Am zbătut astăzi mai toată presa britanică, de la un colț la altul. Dacă aș crede toate stupizeniile scrise despre jucătorii noștri, probabil că mâine nu am aduna nici măcar un prim unsprezece la Melwood. Pepe Reina este ca și plecat la Barcelona, Glen Johnson vrea să plece în Spania, Martin Skrtel este și el pus pe lista de transferuri. Nu mai spun de Suarez și de Carroll. Acestea sunt doar câteva dintre zvonurile care apar în presă, aproape în fiecare zi.

   Este și mai nasol când observi faptul că majoritatea suporterilor le cred ... pe cuvânt. Mass-media, în general, pune paie pe foc. Și nu orice paie, ci din alea uscate, ca să ardă, tatăă! Să aibă roboții ce discuta. Pân' la urma urmei, trebuie să-i înțelegem și pe ei. Asta este treaba lor. Pentru asta sunt plătiți. Totuși, uneori, cam întrec măsura. Am și renunțat la citirea unor anumite surse sportive foarte vestite la noi în țară, datorită sumedeniei de informații scrise în batjocură.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.