miercuri, 26 iunie 2013

Vine Mkhitaryan pana la urma?

 

     Inainte de toate, trebuie sa stiti ca scriu articolul din superstitie. Am scris despre eventualele veniri a doi fotbalisti: Luis Alberto si Mignolet, si ambii au venit, asa ca imi doresc, constient acum, sa vina si Mkhitaryan.

   E posibil sa degenereze intr-o telenovela transferul armeanului la Liverpool. Se spunea ca negocierile pentru mutarea pe Anfield sunt ca si finalizate, apoi ca sunt mai multi "detinatori" ai armeanului si suma de transfer trebuia sa creasca, apoi ca nu exista niciun fel de interes oficial din partea echipei noastre. In cele din urma, Mkhitaryan a fost surprins (se pare) intr-un aeroport din Londra. Fotbalistul intarzie la reunirea lotului lui Sahtior, poate asteptand oferta noastra... Parerea mea e ca armeanul asteapta o oferta concreta din partea lui Liverpool pentru a face pasul spre Anglia.

   Cred ca toti il stim pe armean doar din Champions Laegue, dar si din imaginea creeata dupa ce am vizionat videouri pe Youtube cu el, indraznesc sa spun ca fotbalistul lui Lucescu stie sa lege jocul in cam toate zonele terenului, in special de la mijloc in sus. Nu se stie daca e stangaci sau deptaci, pentru ca loveste mingea cu ambele picioare la fel de bine.

   Probabil ca pentru suma de 25 de milioane de lire, Mkhitaryan va veni la Liverpool.

   E mutarea iminenta? Cred ca da.


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.