joi, 27 iunie 2013

Gerrard, încântat de achiziții


   Știm prea bine că Steven Gerrard a fost operat cu câteva etape înainte de finalul sezonului trecut. Căpitanul cormoranilor se află acum într-o perioadă de recuperare, iar până la începutul pregătirilor, Stevie va reveni pe teren.

   Plecat în vacanță alături de soție, Gerrard a tras foarte des cu ochiul la ceea ce se întâmplă pe la Melwood. Achizițiile făcute până acum îl bucură pe veteranul echipei noastre, care este de părere că jucători precum Luis Alberto sau Iago Aspas ar putea juca un rol important în atingerea obiectivului principal din sezonul viitor - calificarea în Uefa Champions League.


   De asemenea, Rodgers l-a adus și pe Mignolet, jucător care îi va pune mari probleme lui Reina. Steven Gerrard se declară fericit de această achiziție și speră că goalkeeper-ul iberic nu va pleca, rămânând să se dueleze cu Simon pentru un post de titular.

   Mă bucur și eu pentru că văd puțină concurență pe postul de portar. Amândoi sunt valoroși. Greu se va decide Brendan, dar sper că-l va alege pe cel mai bun.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.