miercuri, 12 iunie 2013

Rodgers țintește 'Top Four'!


   Managerul cormoranilor, Brendan Rodgers, a declarat că Liverpool se va bate la primele patru locuri în sezonul viitor, chiar dacă această misiune va fi destul de grea.

   Kolo Toure a venit deja pe Anfield, iar transferurile lui Iago Aspas și Luis Alberto sunt în ultimele stadii de negociere. Alături de Coutinho și Sturridge, care au venit în iarnă, Brendan crede că Liverpool va avea un sezon mult mai bun decât cel recent încheiat.

     ”Nu am venit aici să stau, să câștig bani și să mă bucur de oportunitatea de a fi antrenorul lui Liverpool. Este multă presiune pe umerii noștri și cred că putem să ne batem la primele patru locuri. Desigur, va fi o țintă greu de atins, având în vedere că și celelalte cluburi care se bat pentru ocuparea acestor poziții investesc mai mult decât noi, dar nu trebuie să caut scuze, ci să caut soluții care să ne împingă acolo sus.” a declarat Rodgers.

   Cred că lipsa suficientă de fonduri îl obligă pe Rodgers să gândească de două ori înainte de a transfera un jucător, ceea ce este bine. Mourinho declara recent că alături de Chelsea și echipele din Manchester, se mai pot bate la titlu Arsenal, Tottenham și Liverpool, dar cred că este cam devreme să vorbim despre acest obiectiv. Totuși, sunt încrezător că putem să terminăm sezonul următor cât mai sus cu putință.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.