duminică, 2 iunie 2013

Jay și Jack au revenit ... next?


   Cu siguranță vă mai amintiți de Jay Spearing. Acel micuț jucător, care se bătea pentru orice minge la mijlocul terenului. Nereușind să se impună în echipa lui Brendan, a fost împrumutat la Bolton Wanderers, echipă din Championship, acolo unde putem afirma că a făcut senzație.

   'Micuțul' Jay a bifat 39 de aparențe, fiind votat drept Jucătorul Sezonului de fanii echipei de pe Reebok Stadium. A avut mai multe destinații posibile, însă a ales-o pe Bolton, fiind foarte mulțumit de ceea ce a făcut acolo. Avea nevoie de jocuri și iată că le-a prins.


   De partea cealaltă, Jack Robinson a jucat în 11 partide ale celor de la Wolves, echipă care a retrogradat în League One. S-a declarat foarte mulțumit pentru că a prins câteva meciuri bune la un nivel destul de greu. A vorbit și cu Brendan, care l-a urmărit în majoritatea meciurilor pe care le-a disputat în tricoul lupilor, iar managerul nord-irlandez i-a transmis că încă un sezon sub formă de împrumut, în care să joace în toate partidele, îi va prinde bine și îl va ajuta foarte mult. Va ajuta la coacerea lui ca jucător ...

   Ambii au revenit la Melwood. Dacă Robinson va fi împrumutat mai mult ca sigur pentru încă un sezon, ce se va întâmpla cu Spearing sau ce ar fi mai bine să se întâmple cu el?

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.