sâmbătă, 18 ianuarie 2014

AVANCRONICĂ: Liverpool v Aston Villa

Sturridge, marcatorul singurului gol în partida tur.
   Liverpool revine pe Anfield în această etapă, în care va juca împotriva lui Aston Villa, echipa lui Paul Lambert. Cormoranii trebuie să țină pasul cu echipele din top, permițându-și în această etapă doar victoria.

   Băieții lui Brendan au un mare avantaj. În acest sezon, toate partidele de pe teren propriu au fost câștigate, cu excepția acelui duel cu Southampton. Deci, procentajul victoriilor pe Anfield este destul de mare, la această statistică adăugându-se și numărul mare de goluri pe care le marchează Liverpool.

  Aston Villa se află pe poziția a 11-a, cu doar o singură partidă câștigată din ultimele șapte. Echipa lui Lambert se apropie din ce în ce mai mult de zona retrogradabilă, iar acest lucru trebuie evitat prin rezultate bune, care să-i ajute la urcarea în clasament. Totuși, pe Anfield, Villa a câștigat două din ultimele patru partide, ceea ce le oferă puțină încredere înainte de această dispută.

Informații echipe

   Liverpool nu se poate baza pe serviciile unor jucători precum John Flanagan, Jose Enrique, Daniel Agger și Sebastian Coates. Totuși, Allen și Sakho au revenit în echipă, însă titularizarea acestora în această seară este pusă sub semnul întrebării. Vestea îmbucurătoare este legată de Sturridge, care mai mult ca sigur va fi titular în această partidă, după o perioadă de absență în care i-am simțit lipsa.

  Aston Villa este lovită de lipsa lui Baker, un jucător destul de important pentru Lambert. Grant Holt, jucătorul împrumutat de la Wigan, ar putea debuta astăzi. Atacantul englez a venit pe Villa Park pentru a-l înlocui pe Kozak, care și-a rupt piciorul. 

Predicția mea ...

   Oaspeții de astăzi au câștigat anul trecut pe Anfield, iar revanșa trebuie luată. Nu cred că oamenii lui Paul Lambert ne vor pune mari probleme. În partida cu Arsenal, s-au văzut abia în ultimele 15-20 de minute, cu un mijloc destul de fragil, care nu cred eu că poate face față unor incursiuni organizate de jucătorii noștri. Cred că SAS revine pe Anfield cu câteva goluri, așa că, merg pe un 3-0 pentru noi.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.