duminică, 12 ianuarie 2014

Stoke 3-5 Liverpool


   Meci de senzație pe Britannia Stadium. Liverpool a trecut de Stoke City cu scorul de 5-3, într-un meci cu foarte multe faze destul de interesante. Cormoranii au revenit pe poziția a 4-a, la 5 puncte distanță de liderul Manchester City.

  Prima repriză a început furtunos. Shawcross a marcat un gol în proprie poartă, urmând ca Suarez să ducă scorul la 2-0, prin reușita din minutul 32. Totuși, până la pauză, Stoke a reușit să revină, marcând prin doi foști jucători ai cormoranilor, Crouch și Adam. 

  Mitanul secund a început bine pentru Liverpool, cu un penalty controversat, transformat de Steven Gerrard. Minutul 66 a fost marcat de revenirea lui Sturridge pe teren, care i-a pasat frumos lui Suarez la golul de 4-2, marcat în minutul 71. Stoke a redus din diferență prin Walters, urmând ca ultimele 8-9 minute din meci să fie pline de presiune pe umerii ambelor formații. Totuși, Sturridge a liniștit situația, marcând în minutul 87.

   Nu mă așteptam la un meci cu atât de multe goluri, dar nici la o victorie a noastră. Am fost peste Stoke, iar asta s-a văzut și pe tabelă. Urmează partida cu Aston Villa, de pe teren propriu, în care nu ne permitem să pierdem.

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.