joi, 9 ianuarie 2014

Pe cine "mai" transferam?


   "Multe trec pe dinainte
In auz ne suna multe"

   Cine stie poezia? Nevermind...

   Dar cam asa e in fereastra de transferuri. Citesti multe articole in care un jucator sau altul e dat ca si transferat la echipa ta, pentru ca mai apoi sa afli ca e transferat (nu?) de cea mai mare rivala.

   Sunt prea putine surse care chiar dau stiri adevarate si cu atat mai putine in perioada de transferuri, cand cam orice club incearca sa tina ascuns transferul pana in ultima secunda, pana ce transferul s-a finalizat.

   O sa enumar mai jos numele si cateva detalii despre fotbalistii mai importanti care in mod oficial sau nu au fost curtati pana acum de Liverpool: 

   - de ultim moment, este interesul lui Liverpool pentru jucatorul lui Real Madrid, Alvaro Morata; si in trecut l-am vrut, si Arsenal il vrea, dar deocamdata transferul e doar un zvon infirmat de gruparea din Madrid.

   - Will Hughes. Ca si transferat la noi de unii jurnalisti, ramas inca la Derby County.

   - Bertrand - fotbalistul lui Chelsea e cunoscut bine de Rodgers si e dorit la club. 

   - Ivan Rakitic - fotbalistul Sevilliei pare preferat in locul lui Pastore, pentru unele motive. Daca exista motive.

   - Salah - Messi al egiptenilor era vazut ca si transferat sigur la Liverpool cu mult inainte sa inceapa campania. Daca chiar a existat un contact intre clubul nostru si Basel, e posibil ca mutarea sa fie bruiata da Zenit, sau pur si simplu transferul sa fie amanat.


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.