duminică, 5 ianuarie 2014

FA CUP: Liverpool v Oldham

Liverpool - Oldham, un duel în familie.
   Într-adevăr, nu am mai postat din prima zi a anului. Lipsă de timp, mai mereu plecat, multe activități. Totuși, astăzi am reușit printre puținele minute libere pe care le am să analizez puțin partida cu Oldham și să vă scriu câteva rânduri. Din păcate, nu reușesc să văd o mare parte din meci, deoarece voi fi pe drum, către facultate. Gata cu vacanța ...

   Revenind la ale noastre, astăzi, începând cu ora 17:00, jucăm pe Anfield contra lui Oldham Athletic, în FA Cup. Adversarul nu spune prea multe, însă în aceste competiții, apar o groază de surprize. Sper să nu fie și cazul nostru.

  Probabil că Brendan Rodgers o să menajeze câțiva jucători de bază, dându-le o șansă celor care au evoluat mai puțin. Suarez, Coutinho, Mignolet sau alți oameni de bază ar putea lua loc pe margine, cedând locul unor jucători precum Moses, Aspas, Alberto sau Brad Jones. Căpitanul Steven Gerrard ar putea evolua, pentru a se acomoda cu climatul celor 90 de minute, datorită faptului că a reveni după o accidentare. De asemenea, se zvonește că Rossiter debutează astăzi, la nici 17 ani împliniți.

  De partea cealaltă, oaspeții au făcut câteva transferuri, mult prea nesemnificative pentru noi, pentru a le aminti. Acești jucători ar putea evolua astăzi. Oricum, Lee Johnson, managerul lui Oldham, este conștient de forța lui Liverpool.

  Cum declara Steve Bruce, după Liverpool 2-0 Hull City: ca să obții un rezultat bun pe Anfield, trebuie să vii pregătit din toate punctele de vedere, cu o energie la capacitate maximă și cu o rezistență la presiune cât mai mare. Dacă nu îndeplinești aceste cerințe, nu ai nicio șansă. Cam așa cred că va fi și cu Olham. Mă aștept la o partidă pe care să o câștigăm fără probleme, la un scor cât mai mare. Merg pe un 4-0. 

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.