sâmbătă, 18 ianuarie 2014

Egal frustrant cu Aston Villa


      Liverpool - Aston Villa scor final: 2-2.

   Inainte sa inceapa meciul ma gandeam ca iar o sa avem parte de o deschidere rapida de scor din partea echipei noastre, si de un meci lejer, dar inca sunt prea naiv si neexperimentat (evident) ca sa prevad cum se va desfasura un meci, chiar si al echipei preferate...

   Am urmarit adversara noastra de azi in meciul din etapa trecuta cu Arsenal, si nu m-a impresionat prin nimic, dar...

   Poate ca a fost o greseala tactica in abordarea meciului cu Aston Villa. Oricum, nimeni nu se astepta la un dialog atat de viu pe teren al lui Villa, care a practicat un fotbal frumos, mai ales in prima parte a meciului.

   Sa recunoastem, Villa a fost mai buna in prima repriza si a meritat sa intre in avantaj la cabine. Golurile lor nu au fost spectaculoase, dar au fost meritate.

   Dar pana acolo, ce a fost gresit in formula care trebuia sa ne aduca victoria? Ati vazut ca Henry si Linda au fost la stadion. Poate ca Brendan a vrut sa ii impresioneze cu o echipa ultra-ofensiva, dezlipida de aparare, ambigua pe benzi, lucruri de care a profitat la maxim Villa.

   E clar ca multi jucatori sunt in scadere de forma. Toure as spune ca a fost veriga slaba din echipa noastra. Si altii, i-ati observat cu siguranta.

   In fine, Liverpool a egalat prin Gerrard si chiar daca a mai avut unele zvacniri, nu a reusit sa obtina victoria in partida de azi.

   De un lucru sunt convins: indiferent de rezultat, echipa noastra are 5, 6-8 ocazii clare de gol in fiecare meci.

   Si legat de transferuri, e destul de clar de ce avem nevoie de inca un mijlocas la inchidere, nu?


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.