sâmbătă, 26 octombrie 2013

Aspecte post-West Brom

Suarez a "confiscat " balonul dupa hat-trick, conform traditiei din America de Sud
     Suarez a stralucit si ar fi absurd sa nu recunoastem ca e principalul om care poate sa ne castige singur un meci; alaturi de el se afla si Sturridge, care a demonstrat asta in special in primele 3 etape.

   Totusi, in meciul cu West Brom, Luis mi-a lasat impresia ca putea sa marcheze de cate ori ar fi fost nevoie, de cate ori ar fi vrut, daca si-ar fi dorit golul la fiecare minge. Si Stu e un atacant letal, dar parca mai lejer, mai pe neasteptate vin golurile de la Suarez.

   Din ambitie a dat Stu golul, sa arate ca poate, ca e acolo sus langa Suarez, si asa si este. In special cei doi, plus Gerrard fac diferenta in crearea golurilor.

   Inca se pare ca apararea scartaie, cu toate ca jucam cu 5 fundasi de meserie, si chiar imi doresc ca in meciul cu Arsenal sa il vad pe Agger in teren. Nu stiu daca e indicat ca Sakho sa fie fortat sa joace, sa fie titularizat. Inca, inca nu s-a adaptat la stilul de joc britanic, si parca nu e indicat sa fie titular, si oricum, arata nefiresc pentru mine o aparare cu 3 fundasi centrali.

   Si mijlocul terenului scartaie. Bine ca revine Coutinho, pentru ca chiar avem nevoie urgenta de calitate la mijlocul terenului. 

   Normal ca toata lumea e incantata dupa victorie, si eu sunt, dar acum ca ne e bine, stiu ca e loc de si mai bine. YNWA!


LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.