duminică, 6 octombrie 2013

Post-Crystal ...


   3-1 contra lui Crystal Palace, un rezultat care ne-a adus până pe locul 1, cel puțin înainte de partida lui Arsenal. Brendan Rodgers s-a declarat mulțumit de evoluția echipei, mai ales în prima repriză, când au marcat trei goluri. Totuși, în cea de-a doua, relaxarea ne-a costat puțin, iar dominarea nu a mai fost atât de evidentă.

   Jordan Henderson a fost jucat în centru, ceea ce m-a bucurat. Parcă se descurcă mult mai bine acolo, decât în orice altă poziție. Ca o paranteză, cred că a fost declarat și omul meciului, dacă nu mă înșel.

   Suarez se bucură de parteneriatul cu Sturridge. Colaborarea celor doi este din ce în ce mai fructuoasă și ne poate conduce cu pași repezi spre locurile de Champions League. Chiar că sunt o pereche de atacanați ... de temut.

   Sper ca Arsenal să se încurce astăzi. Are parte de o partidă grea, suficient de grea. Oricum, stăm bine în clasament, iar asta mă bucură și îmi dă speranță că putem continua tot așa. Urmează partidele naționalelor, unde nu vreau să avem parte de accidentări. 

LFC ROMÂNIA | Comunitatea fanilor lui Liverpool din România © 2008.